Ruangan Iklan

Sunday, March 13, 2011

Rahsia Bulan Kelahiran... Meh Baca Meh....

Assalamualaikum kengkawan, hari nie kan dhia nak berkongsi cite tentang rahsia bulan kelahiran. Ala dhia ambik dr FB, hehe~~... Meh le baca rahsia bulan kelahiran kengkawan, betoi ke kite ade sifat n sikap seperti yang ditulis oleh YB Dato' Hj Fadzilah Kamsah. Nak tau betoi ke tak meh le sesame mengkajinyer... Ahaks!

JANUARI
FEBUARI
MAC
APRIL
MEI
MEI, yessszerrrrrrrrrr nie lah bulan kelahiran dhia... hik2~. Tapikan ade jugak yang tertulis kat situ berlawan dengan sikap n sifat sebenar dhia. Salah satunyer mudah marah if x dikawal, ish2! dhia mana reti marah majuk tau ler... Pastu yang bahagian telinga n leher mudah diserang penyakit, buat masa nie dhia memang xde sakit leher or telinga. Arrr, yang pandai berdebat tu pun salah tu, dhia nie jenis yang takut nak bersuara tapi if dah bersuara sure makan dalamnyer haha~~. Erm, apa lagi ek... Oh ye yang kelemahan sistem pernafasan tu pun x jugak buat masa nie sistem pernafasan dhia memang tip top. Lagi, tidak suke duduk di rumah, ade pulak! dhia la paling suke dok kat rumah tdo, tak membazir n tak penat hehe~~. Tidak punyer ramai anak pun xleh cakap gak sebab sekarang kemudahan macam2 ade semua canggih manggih, yang penting pulusnyer ada if xde kite buat je loan kat bank ahaks! n yang last sekali agak boros, mana ade dhia la paling yang suke berjimat cermat if boleh beli barang semua nak yang murah n dhia beli semua yang berkepentingan je if x memang dhia x beli. Hah! itu je la pekara2 yang dhia nak betoikan... Kengkawan lak macam mana betoi ke semua tu... Hihi~~

JUN
JULAI
OGOS
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DISEMBER



28 comments:

  1. mantap postnya jadi membangkitkan motivasi dan bisa buat intropeksi diri

    ReplyDelete
  2. waa mcm benar lagi unggul! kiko bulan december :)
    kiko amik bulan decemner okek kak ;)

    ReplyDelete
  3. DHEWA : terima kasih, selalu berkunjungan ya :)

    CIK : ok dear, ambik je x kena bayar pong ahaks!:)

    STORY : ye ke... sure ade yg x kena ek :)

    ReplyDelete
  4. bulan sept..
    emm ad yg tepat ad yg x..
    hehe...

    ReplyDelete
  5. april..ermm..boleh kate banyak jgkla yg same..

    kak dhia nye bulan kne bace opposite dr pe yg ditulis..klu die tulis boros=jimat..

    salah tu..hakhak...(gurau je..)

    ReplyDelete
  6. macam sesuai je... heh yang baik nak ngaku je yeaa

    ReplyDelete
  7. Dhia rajin sgt update blog.. keep it up girl! :)

    ReplyDelete
  8. niesa jun!haha...sensitif..setuju amat2!haha..

    ReplyDelete
  9. kak dhia...dah bce..hehe..bday kite buln 12..
    kalau nk diikutkan memang kebanyakannye betul..tett...hahah...t'kena kat btg hidung sndri...

    ReplyDelete
  10. IEYLA : oh ye ke... akak punyer mmg byk kena btl ahaks! :)

    CEMOMOI : eh x la, tapi dhia nyer mmg btoi ade yg sama dgn dhia tau :P

    JAZZ : hah! rajin mana ade, kekdg tu smput jgk... hahahah :)


    KHAIRUNIESA : aik xkan tu je yg sama... hehehe :P

    MIZS : ye ke... ok la tu dr akak byk gak yg terbalik :)

    CALIPH : hah! dragon scorpio?:)

    SOLY : hehehe... bgs2:)

    ReplyDelete
  11. i'm june. hehe. tapi tak betul juga certain perkara tu =)

    ReplyDelete
  12. I was born in June ! Yeahh :) Btw , it not all the same to me :)

    ReplyDelete
  13. nak copy bln 12 pnye leyh x????:)

    ReplyDelete
  14. NUR : mayb sbb bulan je kot, if cmpr ari n thn sure same la kot kan2 :)

    LIA : hehehe, btoi2 dhia sokong :)

    BABY : yup2 x smua ramalan tu btoi kan :)

    SYASYA : uih boleh je... nk copy smua pun xper hik2 :)

    ReplyDelete
  15. adeh.. cam byk la pulak yg terkena nya mrs Dhia oiiii... hehehe..

    ReplyDelete
  16. fuhhh..bulan january..ada psamaan,tp ada yg x betul gak..ekekekeke

    ReplyDelete
  17. MRS GEE : heheh ye ke... baguih la mcm tu mrs geeeee oiiiiiiiii :)

    DARK : uik bulan jan ek... biasalah tu ramalan je kan :)

    ReplyDelete
  18. like ur entri!!_!!
    sy 9 SEPTEMBER,eheheee:-)

    ReplyDelete
  19. utk bulan october, sgt la betul! ;p

    ReplyDelete
  20. boleh diaktakan hundred persen betul untuk y lahir bulan 9.. teruja.. ;p

    ReplyDelete
  21. HENRY : thnx ya sudi baca :)

    CAHYAHANA : time acih... dhia nyer bulan mei... :)

    AKMAL : oh ye ke, bulan apa tu :)

    BILA BLOG : amboi suke no, smua betoi la tu ek :)

    NADIRAH : oh ye ke best la if btoi smua kan2 :)

    NUR FARAH : amboi suke... hik2 :)

    ReplyDelete
  22. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete