Ruangan Iklan

Monday, February 21, 2011


 Pemenang Follower Yang Ke 500 
Oh Yehhhhhhhhhh!!!
 tho che...tho che...

Hahaha akhirnya dhia dapat gak follower yg ke 500, kenapa 500? kerana angka yang ade dlm 500 tu amat bermakna buat dhia... Secrettttttttt... N kat sini dhia nak umumkan nama pemenang tu, pemenang nyer ialah Cik Syai kite. Terima kasih kerana sudi jadi follower dhia n pada yang x dapat jadi follower yang ke 500 pun terima kasih gak kerana sudi berkunjung balas di blog dhia n komen2 kalian amatlah dhia hargai... Hah! jangan risau lepas nie pun still ade award nie, dhia hanya akan pilih tarikh2 yang benar bermakna buat dhia.

Inilah Front Page Pemenang Dhia



Ok itu baru intro dia je, actually dhia pun x berapa pandai nak buat award nie... Tapi masih nak memcuba, maaflah kalau ade yang x kena almaklumlah baru belajar.

Ok kite berbalik semula pada cerita asal kite, cerita pasal cik syai kite hehehe~~~ Blog Cik Syai nie banyak mengisahkan tentang diri dia n perjalanan kehidupan seharian dia. Dah tajuk blog dia pun " SAYA TULIS AWAK BACA "... Cik Syai kite nie suke no bergambar, blog dia pun ringkas tapi menarik, yang lain2 tu dhia tak leh la nak cite kang dah lari dari tajuk hahaha..  Apa2 kalo x caye p ar tengok sendiri ek, jangan lupe jadi kawan dia gak.. 

Orangnyer pun manis, tapi maaflah dah ade cik abg kat sebelah dia mesra gitu... ( Nasihat dhia pada Cik Syai kite nie jagalah n hargailah apa yang kite ade selagi berkesempatan ok ? sempat lagi turunkan ilmu... Hahaha~~~) Tu la lambat lagi... Hahaha, xpe nanti kite cari yang single ok...



Nak tau lebih tentang Cik Syai kite? Sila la click link di bawah ni.. :)

8 comments:

  1. lakan kitorang yang tak 500 ni takde makna kotttt

    ReplyDelete
  2. masa entry ni ditulis, 500.
    skg dah 572. cepatnya naik. hehe

    ReplyDelete
  3. BLOG SI YAQIN : hehehe... apa yg selamat.

    CEMOMOI : nape cakap mcm 2...sedih dhia tau... semua kawan2 kat sni dhia hargai... dhia saje wat award tu utk memeriahkan lagi blog dhia...jgnlah salah erti dgn niat dhia ok...

    AFFAN : actually dah dekat seminggu tapi dhia ada masa yang dhia curi skit2 untuk buat award tu... n ade 2 lagi yang bg award kat dhia dhia belum balas balik blog diaorang kat blog dhia...macam2 hal berlaku dlm beberapa hari nie... huhuhu

    ReplyDelete
  4. tahniah dhia buat event yg dapat buatkan ramai blogger/follower dtg jengah ke blog dhia,gudluck!

    ReplyDelete
  5. ibunaznoy - thanks for the moral support :)

    Syaidatul - no problem dik, terus kan usaha adik ye..chayok chayok ! :)

    ReplyDelete